Kuoleman Galleria


Musiikkia pääset kuuntelemaan tästä.

Bändin somet: Instagram, Facebook.

Linkki livepätkään tästä.

Kotisivut

 

Bändin keikkakalenteri 2024

Tulevat:

 

17.8. Varjobaari, Tampere. Summer Dying Fast

30.11. TBA

+ More to come!

 

Menneet:

 

27.4. Suisto-klubi Hämeenlinna

 

Vuonna 2024 bändi keikkailee aktiivisesti loppukevään ja vuodenvaihteen välillä, keikkapyynnöt ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita.

 

Kuoleman Galleria "KG" on vuonna 2012 perustettu tamperelaisbändi, jonka musiikki on tyyliltään groovaavaa dark metallia ja lyriikoiden kieli on suomi. Bändi on keikkaillut ahkerasti Suomessa ja käynyt kiertueella myös mm. Norjassa, Virossa, Latviassa ja Venäjällä sekä useissa muissa Itä-Euroopan maissa. KG on tätä nykyä kovan livebändin maineessa, keikoille tullaan hurmoksellista show’ta varten. 

 

KG on julkaissut neljä albumia: 2023 "Pedon synty", 2022 "Armon loppu", 2017 "Pimeys saapuu pohjoiseen" ja 2016 "Kärsimys kunniaan" sekä lukuisia musiikkivideoita ja livetaltiointeja, joihin voi tutustua mm. bändin kattavalla YouTube-kanavalla.

 

Jäsenet: Jankkari -laulu, Matinlompolo -Kitara, Väinölä -Kitara, Riverend- Basso, Anttonen -Rummut

 

Arvioita "Pedon synty" -albumista:

 

Kaaoszine 3/5 "Of all emotions hate swallows despair deep in its throat, wiping its bloody mouth with remains of despair."

 

Ammo supports the underground 9/10 "If you already had the feeling in 2022 that something big could come of it, the Northmen prove on their latest work that they are making these high demands on themselves again."